CUM SĂ DEVII PRACTICIANAveti posibilitatea de a deveni practicieni de Vindecare Reconectiva si Reconectare prin participarea si absolvirea Seminarelor Reconectarii.
Aceste seminare sunt:
A. Nivelul I: Seminar “Elementele esențiale ale vindecării reconective”
Nivelul I este introducerea în antrenamentul cu frecvenţele vindecării reconective, fiind perfect conştienţi de ele. Veţi învăţa cum să vă conectaţi cu aceste frecvenţe, cum să le simţiţi, să le urmăriţi, să interacţionaţi cu ele şi să le folosiţi pentru a vă reconecta cu adevărata voastră esenţă, cu evoluţia voastră şi cu potenţialul vostru real.
Acest seminar de două zile, cu un puternic caracter practic, vă va introduce în plenitudinea vindecării reconective. Este un nivel nou și mult mai extins de: sănătate, echilibru şi potenţial uman, care nu are nevoie de nicio tehnică, de „jucării” vindecătoare sau ritualuri complexe, bazate pe frică.
Aspecte evidențiate pe parcursul seminarului:
 • Recunoaşterea câmpului de energie, lumină şi informaţie care vă înconjoară;
 • Accesarea frecvenţelor vindecării reconective;
 • Vindecarea fără folosirea mâinilor;
 • Auto-vindecarea;
 • Explorarea unui alt mod de a fi conştient;
 • Introducerea vindecării reconective în viaţa de fiecare zi;
 • Ştiinţa şi filosofia vindecării reconective.
Sub îndrumarea directă a lui Eric Pearl şi a asistenților de seminar aleşi cu grijă de el, veţi lucra pe rând împreună cu alţii la mesele de masaj, pe tot parcursul week-end-ului. Veți învăţa o varietate de moduri de a descoperi şi de a vă familiariza cu multiplele aspecte ale spectrului vindecării reconective, constând în energie, lumină şi informaţie.
Dacă sunteţi un novice în domeniul vindecării, veţi descoperi cum să accesaţi acest spectru nou şi extins al frecvenţelor de vindecare. Dacă sunteţi un vindecător avansat, veţi face acel salt inefabil care vă va aduce o înţelegere mai cuprinzătoare a aspectelor esenţiale ale vindecării.
După ce veţi absolvi cu succes acest seminar, veţi putea să vă înscrieţi la Nivelul II, Programul de bază al practicianului de vindecare reconectivă.
Nivelul II: Programul de bază al practicianului de vindecare reconectivă

 • Program de două zile – luni şi marţi, după Nivelul I,
 • Condiţii prealabile– finalizarea cu succes a seminarului de Nivel I şi– o ședință de vindecare reconectivă făcută de un practician de vindecare reconectivă calificat.

Seminarul avansat de două zile „Programul de bază al practicianului de vindecare reconectivă”pune accent pe o bună stăpânire a vindecării reconective şi vă învaţăcum puteţi deveni practicieni ai acestei metode. Veţi avea experienţe care vă vor lărgi nivelul de înţelegere, pe măsură ce veţi învăţa practici avansate, care vor include: timp alocat lucrului la mese în grupuri mici, facilitarea sesiunilor de vindecare la distanţă, efectuarea interviului de după ședința de vindecare şi explicarea mai în amănunt a ştiinţei şi filosofiei din spatele vindecării reconective. Veţi avea ocazia să le puneţi lui Eric şi echipei de asistenți întrebări specifice despre ce înseamnă să fii practician al acestei metode.

Acest program este ideal pentru cei care doresc să înceapă practicarea vindecării reconective şi să ofere sedinte de vindecare reconectiva altor persoane, precum şi celor care deja practică vindecarea şi vor să încorporeze şi această metodă între cele deja practicate.
 

Aspecte evidențiate pe parcursul seminarului:

 • Recapitulare a auto-vindecării şi vindecării fără folosirea mâinilor;
 • Vindecare holografică şi la distanţă;
 • Ştiinţă şi filosofie avansate;
 • Conştientizare mai profundă a câmpului de energie, lumină şi informaţie care ne înconjoară;
 • Facilitarea unei sesiuni de vindecare reconectivă;
 • Cum se devine practician de vindecare reconectivă;
 • Prezentarea lucrării altor persoane;
 • Împărtăşirea poveştii proprii de vindecare;
 • Deschiderea unui cabinet;
 • Încorporarea acestei practici în extinderea activităţilor de vindecare curente sau a profesiei de vindecător;
 • Sfaturi de marketing şi strategii.

B. După ce absolviţi cu succes Seminarul de Nivel II, veţi primi un Certificat de absolvire şi titlul de „Practician calificat de vindecare reconectivă”. Astfel veţi îndeplini una dintre condițiile necesare pentru a urma și Seminarul de Nivel III – „Programul pentru practicienii certificaţi de Reconectare”, după ce îndepliniţi condiţiile prealabile.
Nivelul III: Programul pentru practicienii certificate de Reconectare.
Seminar (level III), pentru a deveni practician de Reconectare (este necesar sa aveti reconectarea personala facuta).


Programul Practicianului Certificat de Reconectare (PPRC)
Învață cum să facilitezi experiența unică a Reconectării, care este un schimb extins de energielumină șiinformații. Acest program cuprinzător de certificare îți dezvoltă într-o măsură mai mare aptitudinile de Practician de Baza de Vindecare Reconectivă și-ți permite să oferi publicului un alt aspect al vindecării reconective, de data aceasta în cadrul Reconectării, respectiv ca Practician Certificat de Reconectare.
Evoluează și exinde-ți practica de vindecare reconectivă!
Învățând să facilitezi Reconectarea, vei descoperi niveluri noi ale acestei lucrări, pe care încă nu le-ai cunoscut. De asemenea, acest program trece în revistă și explorează mai detaliat arta, știința și filosofia ce ți-au fost prezentate în Programul Practicianului de Bază de Vindecare Reconectivă.
CE ESTE RECONECTAREA?
Inițial, meridianele energetice (numite uneori linii de acupunctură) din corpul nostru erau conectate la liniile rețelei ce înconjoară planeta și se intersectează în zone energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchu și Sedona. Aceste linii de rețea erau destinate să se extindă în afară și să ne conecteze la o rețea considerabil mai vastă, legându-ne energetic de întregul univers.
Fiecare dintre corpurile noastre conține propriul set de linii și puncte energetice și, cu toate că ele sunt doar fragmente din ceea ce au fost cândva, aceste linii și puncte continuă să ne servească ca interfață a noastră cu universul.
Această interfață este un canal care ne facilitează transmiterea de energie, lumină și informații între mare și mic, între macrocosmos și microcosmos, între univers și omenire.
După cum afirmă teoria, la un moment dat, am devenit deconectați de la aceste linii și ne-am pierdut accesul la deplinătatea legăturii noastre inerente cu universul, îndepărtându-ne de ritmul nostru anterior de evoluție, rapid și expansiv.
Reconectarea introduce „noi” linii axiatonale, care ne reconectează la un nivel mai puternic și mai evoluat decât până acum. Aceste linii fac parte dintr-o rețea atemporală de inteligență, un sistem dimensional paralel ceatrage energia fundamentală, în scopul reînnoirii funcțiilor corpului uman.
***
Pentru a întruni condițiile de participare la acest program, este necesar:
 • să fii Practician de Bază de Vindecare Reconectivă,
 • să ți se fi facilitat propria Reconectare, în două zile separate, de către un practician certificat și
 • să fi efectuat șase ședințe de vindecare reconectivă, pe baza unui schimb financiar echitabil.
La încheierea cu succes a acestui program, vei avea capacitatea de a-ți obține certificatul de Practician Certificat de Reconectare și aprobarea de a facilita Reconectarea, la finalizarea cu succes a cerințelor ulterioare. O listă întreagă a Programelor practicianului de Reconectare certificat poate fi găsită aici: http://www.thereconnection.com/event-category/the-reconnection-certitfied-practitioner-program/
Cerințe prealabile:
 • Să fi încheiat cu succes Nivelul I și Nivelul II și să fi dobândit statutul de Practician de Baza de Vindecare Reconectivă.
 • Să ai făcută Reconectarea personală, de către un practician certificat de Reconectare
 • Să facilitezi și să documentezi patru ședințe de vindecare reconectivă în persoană și două ședințe de vindecare reconectivă la distanță.
  • Documentarea include:
   • Prenumele clientului
   • Oraș, stat/județ și țară
   • Onorariul plătit
Cerințe ulterioare de acreditare:
 • Să programezi o ședință de acreditare cu un mentor certificat, la nu mai puțin de 30 de zile de la încheierea Programului P.P.C.R. Această ședință are o durată de aproximativ 30 de minute. Acreditarea reușită presupune din partea ta să-ți demonstrezi capacitatea de a facilita Reconectarea cu competență, fără a fi îndrumat.
 • Pentru a-ți păstra statutul de PPRC, re-acreditarea este obligatorie la fiecare doi ani.
 • Pentru a facilita Reconectarea, ca Practician Certificat de Reconectare, această acreditare este obligatorie.
Pentru a afla mai multe despre Vindecarea Reconectiva si Reconectare:
- Cititi cartea “Reconectarea, vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” de dr. Eric Pearl (publicata de Editura For You)
- Participati la una dintre prezentarile acestei metode de vindecare care vor avea loc la Bucuresti si alte locatii, sustinute de Andra Ivanov
- Consultati periodic site-ul www.reconectarea.com, sectiunea Evenimente pentru a afla ce alte prezentari vor fi programate, si bucurati-va de oportunitatea de a participa la seminare.
Informatii suplimentare: Andra Ivanov, 0723-694 584, andraiv@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.