vineri, 15 martie 2013Zi de prezentare a Vindecarii Reconective si Reconectarii         la

BACAU

Va invitam cu drag la o intalnire in cadrul careia va vom prezenta informatii si descrierea acestei noi metode de vindecare energetica: Vindecare Reconectiva.
Data: 23 Martie, la ora 17:00

Loc de desfasurare: Hotel Dumbrava-  (Bacau, str. Dumbrava Rosie, nr. 2)

Veti putea experimenta cum se simt frecventele reconective.
Veti asista la o demonstratie a acestei metode de lucru.
Veti afla cum puteti deveni practicieni de Vindecare Reconectiva si Reconectare.
Veti afla ce este Reconectarea personala si bineinteles veti primi raspunsuri la toate intrebarile pe care le veti avea in timpul intalnirii noastre.
Va invitam sa veniti si cu copii dvs.care ne inspira pe toti prin usurinta cu care percep si experimenteaza frecventele reconective si nu numai...
Prezentarea va fi sustinuta de d-na Andra Ivanov (practician :VindecareReconectiva,Reconectare,Practitioner mentor, Teaching Assistant,Reconnective Kids Instructor,tel. 0723 694584, andraivanov.blogspot.com, reconectarea.com, www. thereconnection.com)

Cei care doresc sa se programeze la sedinte private de Vindecare Reconectiva si/sau Reconectare cu d-na Andra Ivanov se pot inscrie cu aceasta ocazie.

 Persoane de contact : d-na Steluta Pop ( 0740 229 696, e-mail pop_steluta@yahoo.com ) si d-na Cristina Tomescu ( 0744440770 , email : cris.tomescu@gmail.com )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.