luni, 10 noiembrie 2014

VINDECAREA RECONECTIVA SI APLICATIILE DOVEDITE STIINTIFICStudiul stiintific, in forma de prezentare sintetica,  pe care Andra Ivanov, practician acreditat de vindecare reconectiva si reconectare, asistent in echipa TR,  va recomanda sa il considerati :

Vindecarea Reconectiva a fost predata unui grup compus din medici, cercetatori, terapeuti si atleti olimpici in Rusia. Studiul a fost gandit astfel incat subiectilor testati sa li se acorde doar sase ore de predare si interactiune cu frecventele Vindecarii Reconective pe parcursul unui curs de doua zile. Fiecare participant a fost masurat inainte, in timpul si dupa experiment, folosindu-se metode variate de testare, inclusiv folosirea dispozitivului EPC (Electrophoton Capture), care masoara campurile bioenergetice din jurul corpului unei persoane.
Rezultate: Efectele VindecariiReconective asupra atletilor si nivelurilor energetice ale acestora au fost “extrem de semnificative” conform spuselor lui Korotkov. Fiecare dintre atleti si subiectii participanti la test au resimtit o crestere energetica semnificativa, avand in medie un indice de crestere de 22% sau mai mult. Atletii au raportat faptul ca au putut percepe cu claritate frecventele si starea de bine pe care o simteau in corpuri.
Unul din atleti in ciuda faptului ca avea de putin timp un picior rupt si mergea cu dificultate si numai sustinut de carje, a fost capabil – dupa terminarea celor doua sesiuni ale experimentului – sa se ridice de pe masa si sa mearga pe cont propriu doar cu putina durere. Medicul sau care fusese prezent in timpul experimentului l-a re-radiografiat pe atlet in ziua urmatoare fiind uimit sa observe ca ruptura osoasa grava devenise cumva o subtila fisura.

Comentarii: Dr. Korotkov a spus: “Rezultatele au fost foarte, foarte puternice si foarte, foarte diferite” fata de orice altceva mai vazuse in numeroasele sale cercetari bioenergetice.
Konstantin Korotkov, PhD Director Adjunct al Institutului Federal de Cercetare al Culturii Fizice din Sankt-Petersburg.
Pentru mai multe detalii si rezultatele altor studii stiintifice, Andra Ivanov, practician de vindecare reconectiva si reconectare din 2007 si co-sponsor al Reconectarii in Romania, va recomanda sa accesati si site-urile www.reconectarea.com si www.thereconnection.com
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.