joi, 29 ianuarie 2015

Despre Vindecare reconectiva si Reconectare la BMS

Andra Ivanov practician de vindecare reconectiva si reconectare, promoter al Reconectarii pentru Romania din 2007, va invita sa va bucurati de lucrul cu frecventele reconective: 


- Sa experimentati si sa va bucurati de sedinte de vindecare reconectiva si Reconectare (puteti sa urmariti un film despre cum decurge o sedinta de vindecare reconectiva si va puteti programa pentru o astfel de sedinta: http://www.reconectarea.com/programari)

- Sa deveniti practicieni de vindecare reconectiva prin participarea la Seminarele Reconectarii de la  Bucuresti din 10-14 iulie 2015 (detalii despre programul seminarelor si despre inscrieri: http://www.reconectarea.com/evenimente/seminarele-reconectarii/seminarele-reconectarii-la-bucuresti-10-14-iulie-2015)


Andra a inceput aceasta activitate dupa ce a lucrat cu succes ca inginer, om de afaceri si jurist. Dupa ce a "descoperit" ca exista mai mult decat lumea asa cum o percepem prin cele cinci simturi, si-a inceput cercetarea si informarea in domeniul vindecarii prin metode nealopate: Silva Mind, Tehnica Radianta, Cristaloterapie, Bioenergoterapie si altele. Aceste studii s-au adancit prin absolvirea cursurilor ANATECOR si atestarea ca terapeut in terapii complementare.

"Pentru mine cea mai mare bucurie este sa fiu un termen al ecuatiei vindecarii reconective si sa impartasesc aceasta metoda oricaror persoane care aleg sa utilizeze frecventele reconective in propria cale de evolutie".

În cadrul acestei calificari a descoperit cu entuziasm o noua metoda de vindecare, perfect potrivita etapei de evolutie prin care trece acum umanitatea: Vindecarea Reconectiva si Reconectarea, care permit vindecarea, reintegrarea in structurile universale si evolutia fiintei umane la nivel profund, din contextul unui pas inainte la nivelul constiintei umane.

Andra a contribuit la introducerea in Romania a acestei metode de vindecare (descoperita de dr. Eric Pearl) in calitate de cosponsor al Reconectarii. Astfel, dr. Eric Pearl si echipa sa au sustinut in Romania trei seminare, la care au participat mai mult de 450 de persoane.

Ce inseamna vindecarea reconectiva:

Vindecarea reconectiva este adesea o experienta care schimba viata deoarce utilizeaza noi frecvente care permit vindecarea trupului, mintii si spiritului. Aceste energii intens palpabile sunt amorsate la inceputul sedintei si continua sa lucreze cu tine mult dupa ce sedinta s-a incheiat. Prin participarea ta la aceste sedinte, vei fi schimbat pentru totdeauna, functionand la o frecventa mult mai inalta decat oricand si fiind acordat cu ea. Sunt necesare 3 sedinte, cel mult, in prezenta solicitantului sau la distanta.“Dupa sedinta de Vindecare Reconectiva am scapat de acele dureri puternice in stomac. Starea de relaxare s-a mentinut si am realizat abia atunci cat de multa tensiune avusesem acumulata in corp. In urmatoarele zile am simtit cum imi trecea un curent prin corp, o senzatie de racoare in zonele in care ajunge si o presiune/apasare in frunte. O alta imbunatatire pe care am observat-o a fost la nivel mental si emotional: dobandisem o anume claritate asupra situatiilor si imi era mult mai usor sa-mi mentin detasarea emotionala in circumstante negative.”

Ce inseamna Reconectarea personala:

Reconectarea personala reprezinta o posibilitate de evolutie accelerata a fiintei umane. Aceasta, deoarece prin Reconectarea personala se creeaza conditiile pentru evolutia personala la oricare nivel: fizic, mental, emotional sau spiritual.
(mai multe detalii gasiti aici: http://www.reconectarea.com/intrebari-frecvente/intrebari-frecvente-despre-vindecarea-reconectiva)

In ce consta procesul Reconectarii:

Liniile energetice ale corpului nostru, la origine liniile meridiane, denumite uneori si linii de acupunctura, erau conectate la liniile care inconjoara planeta precum si la reteaua energetica universala, legandu-ne cu intreg Universul. In decursul timpului am devenit deconectati de la aceste trasee energetice. Reconectarea introduce noile “linii axiatonale”, care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibrationale unice si frecvente de vindecare. 
Posibilitatea de a evolua este introdusa prin schimbul de lumina si informatie, prin reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor.
Reconectarea se faciliteaza o singura data in viata, numai in prezenta solicitantului, si consta in doua sedinte diferite, de obicei in zile consecutive.

Cum puteti deveni practician de vindecare reconectiva?

Prin participarea la programul oferit de dr. Eric Pearl si The Reconnection la Bucuresti in 10-14 iulie 2015 puteti sa deveniti practician de vindecare reconectiva.
Acest program cuprinde:
·         Conferinta Esenta Vindecarii din 10 iulie 2015 la care participa atat cei inscrisi la seminar cat si publicul larg iar dr. Eric Pearl va relata povestea sa remarcabila si va face demonstratii live ale vindecarii, folosind voluntari din public (pentru detalii accesati linkul: http://www.reconectarea.com/evenimente/prezentare-esenta-vindecarii-cu-eric-pearl-bucuresti-iulie-2015)
·         La Seminarul de Nivel I “Elementele Esentiale ale Vindecarii Reconective” – Bucuresti iulie 2015 va veti bucura de introducerea in antrenamentul cu frecventele vindecarii reconective, fiind perfect constienti de ele. Veti invata cum sa va conectati cu aceste frecvente, cum sa le simtiti, sa le urmariti, sa interactionati cu ele si sa le folositi pentru a va reconecta cu adevarata voastra esenta, cu evolutia voastra si cu potentialul vostru (pentru detalii accesati linkul: http://www.reconectarea.com/evenimente/nivelul-seminar-elementele-esentiale-ale-vindecarii-reconective-bucuresti-iulie-2015)
·         Seminarul de Nivel II este conceput sa va ajute sa va demarati noua practica si sa oferiti Vindecarea Reconectiva in comunitatea voastra. Daca aveti deja un cabinet destinat ingrijirii sanatatii, veti afla despre metode prin care sa includeti si Vindecarea Reconectiva in activitatea acestui cabinet (pentru detalii accesati linkul: http://www.reconectarea.com/evenimente/nivelul-ii-reinnoirea-statutului-practicienilor-de-vindecare-reconectiva-existenti-bucuresti-iulie-2015)

Daca intentia voastra este de a deveni practician profesionist este mai avantajos sa va inscrieti la pachetul Combo care cuprinde ambele Nivele, I si II.
Sub indrumarea directa a doctorului Eric Pearl si a asistentilor de seminar alesi cu grija de el, veti lucra pe rand impreuna cu altii la mesele de masaj, pe tot parcursul week-end-ului. Veti invata o varietate de moduri de a descoperi si de a va familiariza cu multiplele aspecte ale spectrului vindecarii reconective, constand in energie, lumina si informatie.
Daca sunteti la inceput de drum in domeniul vindecarii, veti descoperi cum sa accesati acest spectru nou si extins al frecventelor de vindecare. Daca sunteti un vindecator avansat, veti face acel salt inefabil care va va aduce o intelegere mai cuprinzatoare a aspectelor esentiale ale vindecarii. Dupa finalizarea acestui seminar incepeti  Nivelul II, Programul de baza al practicianului de vindecare reconectiva. (http://www.reconectarea.com/evenimente/ambele-seminare-ale-reconectarii-combo-package-nivelul-nivelul-ii-bucuresti-iulie-2015)


“Sunt foarte bucuroasa ca am acceptat intr-un final si am decis sa iau parte la acest seminar care mi-a schimbat viata. Recomand din toata inima si din tot sufletul tuturor sa participe la seminar, este o experienta magnifica, care vine cu intelegere, iubire, compasiune. Este Echilibru... este Lumina... este Informatie... este Evolutie... este Totul... In timpul seminarului am observat ca pot urca scarile fara sa ma mai tin de bara, durerile cumplite de spate si picioare pe care le aveam aproape ca au disparut, am ras cum nu am mai ras de foarte mult timp, am decis sa particip la seminarii de engleza si germana.” (tot textul aici: http://www.reconectarea.com/marturii/marturie-seminar-belgrad-2014)
Va invitam cu toata caldura sa participati la prezentarea Vindecarii Reconective si a Reconectarii din 28 februarie 2015 la Body Mind Spirit Expo sustinuta la Sala Palatului unde Andra Ivanov, practician de vindecare reconectiva si Reconectare o sa va raspunda la intrebari si o sa va faca o demonstratie de vindecare reconectiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.