luni, 17 august 2015

Reconectarea si vindecarea reconectiva

Ce inseamna Reconectarea:
Reconectarea reprezinta o posibilitate de evolutie accelerata a fiintei umane. Aceasta, deoarece prin propria Reconectare se creeaza conditiile pentru evolutia personala accelerata la oricare nivel: fizic, mental, emotional sau spiritual.
(mai multe detalii gasiti aici: http://www.reconectarea.com/…/intrebari-frecvente-despre-vi…)
In ce consta procesul Reconectarii:
Liniile energetice ale corpului nostru, la origine liniile meridiane, denumite uneori si linii de acupunctura, erau conectate la liniile care inconjoara planeta precum si la reteaua energetica universala, legandu-ne cu intreg Universul. In decursul timpului am devenit deconectati de la aceste trasee energetice. Reconectarea introduce noile “linii axiatonale”, care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibrationale unice si frecvente de vindecare. Posibilitatea de a evolua este introdusa prin schimbul de lumina si informatie, prin reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor.
Reconectarea se faciliteaza o singura data in viata, numai in prezenta solicitantului, si consta in doua sedinte diferite, de obicei in zile consecutive.
Programele oferite de The Reconnection practicienilor de vindecare reconectiva care doresc sa invete sa faciliteze si Reconectarea sunt predate in Bucuresti de Andra Ivanov, Instructor Asociat.https://store.thereconnection.com/…/the-reconnection-certi…/
Pentru programari si inscrieri sunati la Andra Ivanov 0723694584, sau scrieti la andraiv@yahoo.com
Vindecarea reconectiva, asa cum arata Dr. Eric Pearl, este o intoarcere la o stare optima de echilibru, integritate si vitalitate. Este o punte intre limitele percepute pe care le acceptam in vietile noastre si felul in care poate fi viata atunci cand ne atingem potentialul real.
Este tangibila, masurabila... Puteti sa o simtiti, de fapt!
Vindecarea reconectiva va ofera acces la o constientizare interioara cu o rezonanta vibrationala care promoveaza forta, putere intelectuala, intelepciune, stabilitate emotionala si vitalitate fizica. Cand accesati acest spectru de energie, lumina si informatie, se creeaza un lant de evenimente care pot amplifica si imbunatati foarte mult toate aspectele vietii dvs. — sanatate, cariera, relatii, abundenta... Potentialul aparent de neatins devine realitate.
Despre vindecarea reconectiva s-a dovedit stiintific* faptul ca:
• Restructureaza ADN-ul deteriorat
• Este de mai mult de doua ori mai eficienta decat fizioterapia in restabilirea sanatatii aparatului locomotor
• Sprijina performantele atletice de varf
* Studiile stiintifice sunt disponibile la TheReconnection.com
Vindecarea poate veni sub toate formele. Experienta fiecarei persoane este unica si perfecta pentru aceasta.
Veniti si experimentati Vindecarea reconectiva si Reconectarea!



Vindecare Reconectiva, Reconectare, Andra Ivanov, Certificare, reinnoire statut practicieni, Mentoring, Refresher practicieni, prezentari Vindecare Reconectiva, Acreditare practicieni, Cursuri pentru copii, prezentari Vindecare Reconectiva, Reconnective Kids, Vindecare Reconectiva, Eric Pearl,  The Reconnection, www.reconectarea.com, Instructor Asociat la The Reconnection, Associate Instructor, Programul Practicianului Certificat de Reconectare (RCPP), sanatate, echilibru, evolutie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.