marți, 15 mai 2012

PRIMUL CABINET EXCLUSIV DE VINDECARE RECONECTIVA SI RECONECTARE DIN ROMANIA: ANDRA IVANOV (practician, asistent si mentor)


ANDRA IVANOV

Locatii: Bucuresti, sect. 2, (Piata Delfinului), Bd. Chisinau, nr. 7, bl. A1, Sc. 1, parter,  interfon: 03C
și în Corbeanca, Ilfov
Telefon: 0723-694 584 – pentru programari.
Email: andraiv@yahoo.com,  http://www.reconectarea.com/
Seminarii absolvite: Level I/II, Level III (Bucuresti, Romania, 2007), Practitioners Mentoring (Hamburg, Germania 2008), Reconnective Kids Facilitator (Amsterdam, Olanda, 2009)
Servicii oferite
  • Vindecare Reconectiva,
  • Reconectare personala,
  • Cursuri pentru copii (Reconnective Kids),
  • Mentoring pentru practicieni,
  • Refresher classes (reimprospatarea cunostintelor pentru practicienii de vindecare reconectiva si Reconectare)
  • Prezentari introductive  ale metodei de Vindecare Reconectiva si Reconectare

De ce practician de vindecare reconectiva  si Reconectare?

Pentru ca dupa cariere consecutive  de succes ca inginer,  consilier juridic si  apoi ca terapeut  atestat in bioenergoterapie, am  citit o carte: “ Reconectarea, vindeca-I pe altii, vindeca-te pe tine”  de Dr. Eric Pearl.
Ceea ce anunta si comunica aceasta carte m-a inspirat si atins atat de mult incat am intrat in actiune imediat: in 2007 am devenit co-sponsorul Reconectarii  pentru Romania si practician de vindecare reconectiva si Reconectare. Asfel s-au desfasurat seminarii ale Reconectarii in Romania in 2007, 2008 si 2010.
In 2008 am devenit asistent in echipa internationala a Reconectarii si mentor pentru practicieni, cu bucuria de a fi parte a procesului de impartasire si raspandire in toata lumea, a acestei  lucrari extraordinare (prin seminariile care de desfasoara in toata lumea). 
Cea mai mare bucurie am avut-o in 2010 cand am devenit instructor pentru clasele Reconectarea si copiii (Reconnective kids), clase in care copiii nostri  au marea oportunitate  sa experimenteaze si  sa  invete  sa lucreze efectiv cu frecventele reconective, exact cum invata si experimenteaza si adultii in seminarii.
Din 2007 singura activitate pe care o desfasor  la cabinetul din Bucuresti  sau in timpul seminariilor la care asist in alte tari este aceea de a oferi: sedinte de Vindecare reconectiva , Reconectari personale, mentoring pentru practicieni si clase pentru copii. De fiecare data ma minunez si sunt recunoscatoare pentru experientele si rezultatele minunate ale clientilor mei. 
Pentru mine vindecarea reconectiva si Reconectarea reprezinta nu numai  o metoda noua si evoluata de vindecare, dar  si o posibilitate de evolutie personala. Lucrul cu frecventele reconective reprezinta o noua si extraordinara posibilitate de a fi, de a trai, de a ne extinde – din acest motiv sunt totdeauna fericita si onorata  sa il impartasesc, sa il fac cunoscut si sa il practic.

Ce inseamna vindecarea reconectiva si Reconectarea? Cate sedinte se lucreaza, ce costuri sunt?

Vindecarea reconectiva : se lucreaza 3 sedinte  cel mult, in prezenta solicitantului sau la distanta. Exista doua exceptii cand se poate lucra vindecarea reconectiva mai mult de trei sedinte.
Costul unei sedinte de vindecare reconectiva este de 200 lei. 
 Vindecarea reconectiva este adesea o experienta care schimba viata deoarce utilizeaza noi frecvente care permit vindecarea trupului, mintii si spiritului. Aceste energii intens palpabile sunt amorsate la inceputul sedintei si continua sa lucreze cu tine mult dupa ce sedinta s-a incheiat.
Prin participarea ta la aceste sedinte, vei fi schimbat pentru totdeauna, functionand  la o frecventa mult mai inalta decat oricand inainte si fiind acordat cu ea.

Reconectarea personala:  este un proces care se face o singura data in viata, numai in prezenta si consta in doua sedinte diferite, de obicei in zile consecutive. Prin reconectarea personala se creaza conditiile pentru evolutia personala in oricare nivel : fizic, mental, emotional sau spiritual.

Costul Reconectarii personale este 333 usd, sau echivalentul in lei.
Liniile energetice  ale corpului nostru, la origini liniile meridiane denumite uneori si linii de acupunctura, erau conectate la liniile care inconjoara planeta precum si la reteaua energetica universala, legandu-ne cu intreg Universul. 

In decursul timpului am devenit deconectati de la aceste linii.
Reconectarea introduce noile “linii axiatonale”  care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibrationale unice si frecvente de vindecare, precum si  sa evoluam, prin schimbul de lumina si informatie, reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor.
 Accesand http://www.reconectarea.com/, gasiti o decriere mai completa a serviciilor oferite, precum si intrebari si raspunsuri care pot clarifica modul cum functioneaza vindecarea reconectiva si Reconectarea.
Cateva informatii despre cursurile de pana acum si cateva filme documentare traduse, cu Eric Pearl puteți vedea aici  (link 1) , aici (link 2) sau aici (link 3)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.