vineri, 8 iunie 2012

Seara de prezentare a vindecarii reconective si Reconectarii la Sibiu !

RECLAMĂ


INVITATIE

Va invitam cu drag la o intalnire informala in cadrul careia va vom prezenta: informatii si descrierea acestei noi metode de vindecare energetica: vindecarea reconectiva.
Veti putea experimenta cum se simt frecventele reconective, veti asista la o demonstratie a acestei metode de lucru, veti afla cum puteti deveni practicieni de Vindecare reconectiva si Reconectare, ce este Reconectarea personala si bineinteles veti primi raspunsuri la toate intrebarile pe care le veti avea in timpul intalnirii noastre.

Va invitam sa veniti si cu copiii Dvs, care ne inspira pe toti prin usurinta cu care percep si experimenteaza frecventele reconective si nu numai …..
**********************
Prezentarea va fi sustinuta de d-na Andra Ivanov
(Practician: Vindecare Reconectiva, Reconectare, PRACTITIONER MENTOR, TEACHING ASSISTANT, RECONNECTIVE KIDS! INSTRUCTOR, Tel: +40 723 694 584, www.reconectarea.com, http://andraivanov.blogspot.com/www.TheReconnection.com)

Datoram aceasta intalnire d-nei Elena Popescu, practician Vindecare reconectiva si Reconectare , tel 0740 276427 sau 0722 409912.
Evenimentul va avea loc in data de joi 28 iunie 2012, in Sibiu, str. Semaforului, nr.12 (la casa) la ora 18.30


Cei care doresc sa se programeze la sedinte private de vindecare reconectiva si/sau Reconectare cu d-na Andra Ivanov, se pot programa pentru 28 iunie si 29 iunie 2012.

Participarea la aceasta prezentare este libera.
************************
Pentru cine doreste sa se documenteze despre vindecarea reconectiva anterior intalnirii noastre, recomandam si lecturarea cartii “Reconectarea, vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” de dr. Eric Pearl, publicata in Romania de Editura For You.

Va steptam cu toata bucuria, impreuna cu cei dragi si mai ales cu copiii vostri !


Andra si Coca

Pentru a viziona cateva videoclipuri traduse despre Reconectare, Vindecare Reconectiva si despre Eric Pearl accesati linkul urmator: http://www.youtube.com/user/reconnectarearomania/videos


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.