miercuri, 13 iunie 2012

Seminariile Reconectarii la Budapesta


Aveti posibilitatea de a deveni practicieni de vindecare reconectiva si Reconectare in 2012  prin inscrierea la:

Seminariile Reconectarii la Budapesta


  • 14-16 Septembrie 2012: Seminar de Vindecare Reconectiva (level I/II) -  pentru a deveni practician de vindecare reconectiva
  • 17-18 Septembrie 2012: Seminar de Reconectare (level III) - pentru a deveni practician de Reconectare

In cazul in care se inscriu 20 de romani la seminariile din Budapesta, acestia vor dispune de traducere simultana la casti in limba romana. Acesta e principalul motiv pentru contactarea in prealabil a d-nei Andra Ivanov. Ea va monitoriza numarul de inscrisi si, dupa atingerea numarului minim de 20, va indeplini formalitatile necesare in vederea obtinerii traducerii simultane ca casti in limba romana.
Chiar daca stiti bine limba engleza, sau maghiara,  fiti generosi si anuntati-va anterior  inscrierii la Andra. Puteti astfel sa contribuiti (prin atingerea numarului minim necesar de  persoane) la obtinerea traducerii pentru concetatenii nostri care nu ar putea participa fara traducere simultana in casti. 
Important: mai exista inca un numar limitat de locuri pentru care taxa de participare are o reducere substantiala.
Ca sa aflati mai multe despre vindecarea reconectiva si Reconectare, cititi cartea " Reconectarea, vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine" de dr. Eric Pearl (Editura For You), participati la una din prezentarile acestei metode de vindecare ce vor avea loc la Sibiu, Buzau, sustinute de Andra Ivanov,  consultati periodic site-ul www.reconectarea.com, ca sa aflati ce alte prezentari vor fi programate, dar, mai ales, bucurati-va de oportunitatea de a participa la seminarii.


Pentru a viziona cateva videoclipuri traduse despre Reconectare, Vindecare Reconectiva si despre Eric Pearl accesati linkul urmator: http://www.youtube.com/user/reconnectarearomania/videos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.