joi, 4 iunie 2015

Reactualizarea statutului de Practician de Vindecare Reconectiva 13-14 iulie 2015 Bucuresti

Dragi practicieni de Vindecare reconectiva si Reconectare,

Dupa cum stiti din scrisoarea trimisa de The Reconnection tuturor practicienilor de vindecare reconectiva din lume, (http://www.reconectarea.com/practicieni/scrisoare-din-partea-reconnection-llc-adresata-practicienilor-cu-privire-la-statutul-practicienilor-de-vindecare-reconectiva-si-reconectare) Vindecarea reconectiava si mai ales modul extins in care o putem aplica au ajuns intr-o noua etapa.

Ca urmare, pentru a merge inainte odata cu aceste noi transformari, sunteti invitati, toti practicienii care ati absolvit seminarele Reconectarii anterior anului 2013, sa participati la noul program Level II.

Actualul Nivel II furnizeaza instrumentele pentru a fi un practician profesionist, cu incredere, care are o mai mare intelegere a lucrarii, a integritatii filozofiei precum si dorinta si abilitatea de a o impartasi in mod deschis si pentru a deveni un adevarat ambasador al vindecarii reconective fata de alte persoane.

Ca urmare a absolvirii acestui nou program devii Practician de baza de Vindecare reconectiva, completand statutul tau de practician. Odata aceasta conditie indeplinita, poti ulterior, daca esti sau devii practician si de Reconectare sa-ti acreditezi si  reinnoiesti statutul de practician certificat de Reconectare.



Profita de oportunitatea de a participa la acest nou Nivel II cu o taxa redusa si, mai ales, de faptul ca avem anul acesta programele Reconectarii in Romania si inregistreaza-te la noul Nivel II pentru a-ti continua activitatea ca profesionist in vindecarea reconectiva si ulterior in Reconectare.



Va asteptam sa participati la noul program Level II oferit de The Reconnection Bucuresti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.