vineri, 19 iunie 2015

Reducerea de 10% pentru inscrierea la Programele complete ale Reconectarii din Bucuresti 10-14 iulie 2015 a fost prelungita pana la sfarsitul lunii iunie

For English, click here
The Reconnection Banner
Dr. Eric Pearl a fost prezentat prin intermediul unor canale media de varf inclusiv CNN, emisiunile Doctor Oz si in New York Times. Best sellerul sau „Reconectarea: Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” care este acum tradus in 39 de limbi este recomandat de personalitati importante precum Deepak Chopra, MD si Wayne Dyer, PhD. Recunoscuta stiintific si fiind cea mai avansata forma de vindecare energetica disponibila, Vindecarea Reconectiva (VR) este un proces foarte usor de invatat care a ajutat milioane de oameni si a schimbat vieti peste noapte. Dr. Eric a pregatit aproape 100.000 de persoane din peste 100 de tari pentru a se vindeca singuri si a-i vindeca pe altii, cu rezultate comunicate, care acopera o gama larga, de la cazuri medicale extreme, precum cancer, oboseala cronica, stres si artrita pana la imbunatatirea relatiilor de zi cu zi.
Priviți cum Andrea Fagaras de la A-MA Radio învață despre
Vindecarea Reconectivă și simte frecvențele!


The Reconnection Banner
Bullets

LOCATIE

InterContinental Bucuresti
Bulevardul Nicolae Bălcescu 4
Bucharest , Romania
+40 21 310 2020

CONTACTATI


ANDRA IVANOV • andraiv@yahoo.com • +40 723 694 584

Inscrie-te la programele de formareProduseCumpara-ti Cartea
Gaseste un PracticianMagazin onlineUltimele Video
The Reconnection Banner
RECONECTAREA NU OFERA GARANTII SAU EVALUARI CU PRIVIRE LA DIAGNOSTICE NICI LA TRATAMENTUL MEDICAL SI NU ESTE NICI DIAGNOZA, PREVENIRE SAU NU TRATEAZA PROBLEME DE SANATATE SPECIFICE. TAXELE DE INREGISTRARE SUNT NERETURNABILE. INSTRUCTORII SAU CEI CARE PREZINTA POT FI SCHIMBATI FARA NOTIFICARE PREALABILA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.