duminică, 4 mai 2014

Seminar de Vindecare Reconectiva Nivelul I – Belgrad 13-15 iunie 2014

Predat în engleză. Traducere simultană în sârbo-croată, slovenă şi română.
Nivelul I: Seminar “Elementele esențiale ale vindecării reconective” – 13-15 iunie 2014

Nivelul I este introducerea în antrenamentul cu frecvenţele vindecării reconective, fiind perfect conştienţi de ele. Veţi învăţa cum să vă conectaţi cu aceste frecvenţe, cum să le simţiţi, să le urmăriţi, să interacţionaţi cu ele şi să le folosiţi pentru a vă reconecta cu adevărata voastră esenţă, cu evoluţia voastră şi cu potenţialul vostru real. 
Acest seminar de două zile, cu un puternic caracter practic, vă va introduce în plenitudinea vindecării reconective. Este un nivel nou și mult mai extins de: sănătate, echilibru şi potenţial uman, care nu are nevoie de nicio tehnică, de „jucării” vindecătoare sau ritualuri complexe, bazate pe frică.
Aspecte evidențiate pe parcursul seminarului:
  • Recunoaşterea câmpului de energie, lumină şi informaţie care vă înconjoară;
  • Accesarea frecvenţelor vindecării reconective;
  • Vindecarea fără folosirea mâinilor;
  • Auto-vindecarea;
  • Explorarea unui alt mod de a fi conştient;
  • Introducerea vindecării reconective în viaţa de fiecare zi;
  • Ştiinţa şi filosofia vindecării reconective.
Sub îndrumarea directă a lui Eric Pearl şi a asistenților de seminar aleşi cu grijă de el, veţi lucra pe rând împreună cu alţii la mesele de masaj, pe tot parcursul week-end-ului. Veți învăţa o varietate de moduri de a descoperi şi de a vă familiariza cu multiplele aspecte ale spectrului vindecării reconective, constând în energie, lumină şi informaţie.
Dacă sunteţi un novice în domeniul vindecării, veţi descoperi cum să accesaţi acest spectru nou şi extins al frecvenţelor de vindecare. Dacă sunteţi un vindecător avansat, veţi face acel salt inefabil care vă va aduce o înţelegere mai cuprinzătoare a aspectelor esenţiale ale vindecării.
După ce veţi absolvi cu succes acest seminar, veţi putea să vă înscrieţi la Nivelul II, Programul de bază al practicianului de vindecare reconectivă.

Este esenţial ca noi să avem adresa voastră corectă de e-mail, pentru a vă putea trimite confirmarea înscrierii. Veţi primi, de asemenea, prin e-mail, de la biroul nostru, o confirmare cu informaţii despre seminar, cu suficient timp înainte de data la care se va ţine seminarul. Dacă nu primiţi confirmarea până cel târziu cu două săptămâni înainte de seminar, contactaţi biroul nostru la telefon +1 323 960 0012 sau 0723 694 584 sau prin e-mail, pe adresainfo@thereconnection.com şi vă vom retrimite informaţiile.
PENTRU A BENEFICIA DE TRADUCERE IN LIMBA ROMANA, va rugam sa selectati optiunile aferente, dupa urmatorul model: 
http://www.reconectarea.com/evenimente/seminar-de-vindecare-reconectiva-nivelul-belgrad-13-15-iunie-2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.