luni, 26 mai 2014

Seminarele Reconectarii cu traducere in limba romana la Belgrad 13 - 17 iunie 2014

Esenta Vindecarii si Seminarele cu Eric Pearl – Belgrad 13 - 17 iunie 2014

Vrei sa practici vindecarea reconectiva pentru tine si cei apropiati? atunci vino si inscrie-te in perioada 13-15 iunie 2014 la Belgrad unde are loc seminarul de Vindecare Reconectiva Nivelul I : "Elementele esentiale ale vindecarii reconective". Seminarul si antrenamentul tau in lucrul cu frecventele reconective de vindecare va fi sustinut chiar de Dr. Eric Pearl - fondatorul Reconectarii, si de asistentii sai. Vei invata cum sa te conectezi cu aceste frecvente, cum sa le simti, sa le urmaresti, sa interactionezi cu ele si sa le folosesti pentru a te reconecta cu adevarata ta esenta, cu evolutia ta si cu potentialul tau real.

Daca doresti sa devii profesionist in Vindecarea Reconectiva nu mai este nevoie decat de a urma seminarul nivelului 2.

Avand in vedere faptul ca cel mai probabil nu vor mai exista alte seminare in Romania inainte de anul 2015, aceasta este o ocazie deosebita, participantii romani avand avantajul de a beneficia de traducere simultana in casti in limba romana.

Pentru mai multe detalii accesati :
http://www.reconectarea.com/evenimente/seminare-de-vindecare-reconectiva-nivelul-nivelul-ii-belgrad-13-17-iunie-2014-lb-romana

Deasemenea aceasta este o ocazie importanta si pentru practicienii deja existenti, respectiv cei care au participat la cele doua seminarii inainte de anul 2013 de a-si actualiza statultul de Practician de Baza de Vindecare Reconectiva. In cazul participarii (retake) acestia vor beneficia de o reducere considerabila in ceea ce priveste seminarul de Nivel II. Pentru mai multe detalii in aceasta privinta accesati:http://www.reconectarea.com/practicieni/statutul-si-acreditarea-practicienilor/scrisoare-din-partea-reconnection-llc-adresata-practicienilor-cu-privire-la-statutul-practicienilor-de-vindecare-reconectiva-si-reconectare

Beneficiaza de singurele seminare ale Reconectarii din 2015 care ofera traducere in limba romana si sunt cele mai apropiate de Romania!!

Pentru inscrieri sunati la Andra Ivanov : 0723694584

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Se accepta doar comentariile la subiect, de bun simt si argumentate.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.